Laadukkaat hitsauspalvelut Tampereelta koko Etelä-Suomeen

AJT-Metalli Oy tarjoaa monipuoliset hitsauspalvelut sekä metallirakenteiden asennus- ja korjaustyöt Tampereella, muualla Pirkanmaalla sekä tarvittaessa koko Etelä-Suomen alueella. Lue lisää ja käänny puoleemme, kun tarvitset alan ammattilaisen palveluita!

Ota yhteyttä

AJT-Metalli Oy toteuttaa erilaiset hitsaustyöt sekä metallirakenteiden asennus- ja korjauspalvelut asiakkaan tarpeiden mukaan. Lukuisat rakennusliikkeet, kiinteistönhoito- ja isännöintiyritykset, kaupan alan toimijat sekä tuotantolaitokset niin Pirkanmaalla kuin muuallakin Etelä-Suomessa luottavat meihin, kun on tarve metallitöille. Oli kyseessä sitten saranan vaihto, portin korjaus, ritilän vaihto tai mikä tahansa muu hitsaustyö, olemme apunasi joustavasti ja luotettavasti.

Hitsaustyöt yrityksille ja julkiselle sektorille

Hoidamme hitsaukset monipuolisesti eri materiaaleille, kuten teräkselle, ruostumattomalle teräkselle sekä alumiinille asianmukaista ja tehokasta kalustoamme hyödyntäen. Suoritamme hitsaustyöt asiakkaan tarpeen ja omien mahdollisuuksiemme mukaan sekä työn luonteesta riippuen joko suoraan asiakkaan kohteessa tai omalla verstaallamme.

 

Työskentelemme kokemuksen tuomalla varmuudella varsin vaihtelevissa kohteissa, kuten rakennustyömailla, tietyömailla ja yhteistyöyritysten toimitiloissa – missä milloinkin apuamme tarvitaan.

Katso referenssimme

Raskaan kaluston korjaushitsaukset

Palveluihimme kuuluvat myös raskaan kaluston korjaushitsaukset. Hitsaamme muun muassa vaihtolavat, tukkikourat, erilaiset puomit sekä kaivurien kauhat ja teemme huulilevyjen vaihdot. Pystymme usein olemaan apunasi myös nopeaa reagointia vaativissa tilanteissa, joten otathan meihin epäröimättä yhteyttä, kun yrityksesi kalusto kaipaa korjaushitsausta.

 

Korjauksiin ja asennuksiin liittyvien hitsaustöiden lisäksi valmistamme myös uuden metallirakenteet, kuten erilaiset kaiteet, portit ja parvekkeet.

Palvelemme asiakaslähtöisesti ja joustavasti

Pyrimme aina toimimaan asiakkaan ensisijaisen prioriteetin huomioon ottaen. Tärkeintä on, että asiakas saa kalustonsa kuntoon mahdollisimman nopeasti ja pääsee jatkamaan toimintaansa normaalisti, ilman pitkiä katkoksia. Tarjoamme joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua työn vaativuudesta tai laajuudesta riippumatta.

 

Ota meihin yhteyttä ja tilaa tarvitsemasi hitsauspalvelut. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta myös sähköpostin sekä sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä. 

Yhteystiedot