Korkealaatuiset lasikaiteet ja metallikaiteet sekä muut teräsrakenteet Tampereelta

AJT-Metalli Oy valmistaa erilaiset metallikaiteet ja lasikaiteet sekä muut teräsrakenteet, kuten aidat, portit ja parvekkeet. Verstaamme sijaitsee Tampereen läheisyydessä, josta käsin palvelemme asiakkaita koko Pirkanmaan alueella ja tarvittaessa myös muualla Etelä-Suomessa.

Ota yhteyttä!

Valmistamme erilaiset räätälöidyt teräsrakenteet asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti hyväksi havaituista ja laadukkaista materiaaleista. Teräsrakenteissa, kuten kaiteissa ja käsijohteissa, tärkeintä on rakenteen turvallisuus ja kestävyys sekä käytettävyys ja viimeistelty ulkonäkö. Tuotteen suunnittelussa otetaan huomioon kaikki siihen kohdistuvat rasitukset sekä ympäröivät olosuhteet – näin syntyy yksilöllisesti räätälöity, käyttötarkoituksessaan erinomaisesti palveleva tuote. Teemme jatkuvaa kehitystyötä muun muassa kiinnitysten suhteen, jotta voisimme valmistaa entistä kauniimpia, käytännöllisempiä ja kestävämpiä tuotteita asiakkaidemme käyttöön.

Yksilöllisesti räätälöidyt tuotteet

Olemme valmistaneet erilaisia teräsrakenteita, kuten kaiteita, portteja, kaltereita, aitoja, katoksia, parvekkeita, ranskalaisia parvekkeita sekä invaluiskoja nyt jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Kaiteiden ja muiden tuotteiden valmistusprosessi ei tänä aikana ole juurikaan muuttunut, mutta erilaisia vaihtoehtoja, muotoja, sävyjä ja materiaaleja on alettu hyödyntämään entistä rohkeammin. Valmistamme myös näyttävät lasikaiteet tarpeen mukaan. Kuuntelemme asiakkaan toiveet aina huolellisesti ja ehdotamme mielestämme toimivimpia ratkaisuja halutun lopputuloksen saavuttamiseksi.


Teräksestä valmistetut ulkokaiteet ja muut rakenteet kuumasinkitään korroosion estämiseksi. Sinkityt kaiteet on myös mahdollista maalata asiakkaan toivomalla sävyllä, jolloin lopputuloksesta saadaan yksilöllinen ja kohteeseensa erinomaisesti sopiva. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuja rakenteita ei tarvitse erikseen pinnoittaa, niiden lopullinen pinta syntyy pulverimaalaamossa. Valittavana on rajaton määrä värivaihtoehtoja ja lopullinen maalipinta on erittäin kestävä ja laadukas.

Tutustu myös hitsauspalveluihin

Tee tilaus ottamalla meihin yhteyttä

Ole meihin yhteydessä ja kerro tarpeistasi, niin suunnitellaan yhdessä kohteeseesi täydellisesti sopiva ja haluttua käyttötarkoitusta erinomaisesti palveleva teräsrakenne. Palvelemme muun muassa teollisuuden ja kaupan alan toimijoita, taloyhtiöitä sekä julkista sektoria. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta myös sähköpostin sekä sivuiltamme löytyvän lomakkeen välityksellä.

Katso referenssimme